TARIEVEN

Je kunt je het hele jaar door aanmelden voor een gratis proefles.

Bij de aanschaf van drie seizoenstickets, is het vierde seizoensicket gratis!

Als je je inschrijft bij Shine heb je meerdere opties:

SEIZOENSTICKET
VOOR € 257,50

Met een Seizoensticket kun je het hele seizoen les volgen bij Shine.

Wil je meerdere lessen volgen bij Shine? Dan krijg je stapelkorting! Deze korting geldt alleen bij seizoenstickets.

Bij de aanschaf van drie seizoenstickets is het vierde seizoensticket gratis!

HALFJAARTICKET

VOOR € 139,50

Wil je liever eerst een half jaar uitproberen of de lessen van Shine bij je passen of stroom je halverwege het jaar in? Dan is het Halfjaarticket een goede optie. Hiermee kun je van september t/m januari of van februari t/m juni les volgen.

STRIPPENKAART
(10 LESSEN) VOOR €87,50

Weet je niet zeker of je elke week kunt komen? Dan is de strippenkaart misschien wat voor jou. Je betaalt vooruit voor tien lessen. Ben je tien keer geweest? Dan koop je een nieuwe strippenkaart.

SHOW OFF

Zit je in de Show Off groep? Dan heb je twee uur per week les. Een seizoensticket voor Show Off kost 385 euro. Voor een halfjaarticket betaal je 195 euro.

PRODUCTIEKLAS

Als je deelneemt aan de productieklas, werk je in 4 maanden tijd toe naar een voorstelling. Je betaalt hiervoor 100 euro. Elke week eet je met elkaar. Dit is gratis.

STAPELKORTING

Wil je meerdere lessen volgen bij Shine? Dat kan! Voor elke extra les die je volgt krijg je een leuke korting. Deze geldt alleen voor de seizoenstickets:

2 lessen per week:
500 euro (250 euro per les)

3 lessen per week:
720 euro (240 euro per les) en vierde les gratis!

KLEINE PORTEMONNEE

Bij Shine vinden we het belangrijk dat alle jongeren lessen kunnen volgen. Ook als er thuis minder geld te besteden is. Heb je geen geld om een lesticket aan te schaffen? Er zijn verschillende organisaties die hierbij kunnen helpen:

U-pas

De U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Met de U-pas kan het hele gezin meedoen aan sportieve en culturele activiteiten, krijg je korting op bepaalde producten of toeristische attracties én zijn er bijdragen voor kinderen. Je kan zelf een aanvraag doen voor een U-pas bij jouw gemeente.
Ga voor meer informatie naar www.u-pas.nl

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. Je kunt als ouder/verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

Stichting Leergeld Houten

De Stichting Leergeld Houten richt zich op schoolgaande kinderen tussen de 4 en 18 jaar oud, die door beperkte financiële middelen in het gezin onvoldoende kunnen deelnemen aan schoolse- en buitenschoolse activiteiten. Ga voor meer informatie naar www.leergeld.nl/houten

Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op, we denken graag mee.