Bij Shine organiseren we allerlei activiteiten voor en met jongeren. Iedereen is welkom en je hoeft je niet aan te melden. Kijk hieronder of er iets voor jou tussen zit en kom lekker langs! Vinden we gezellig.

ShineTime

Elke woensdagmiddag van 15:30 tot 17:30 houden we ShineTime. Jongeren tot en met 21 jaar mogen langskomen om te chillen, muziek te luisteren of met ons te kletsen. Er staat ook altijd wat lekkers klaar. Om de week organiseren we iets, bijvoorbeeld een kleding ruilmiddag, film kijken, een spel spelen of activiteiten die gekoppeld zijn aan het jaarthema van Shine.

Je hoeft geen les te volgen bij Shine om langs te mogen komen. Op onze insta kun je elke week zien wat we gaan doen. Wie weet tot snel!

SexVibes

Twee keer per jaar houden we een middag voor meiden waarin we het hebben over liefde, seks, grenzen en alles daaromheen. Door middel van vragen en stellingen delen we persoonlijke verhalen en twijfels. Soms komt iemand van buitenaf een training geven. Er is sowieso altijd pizza! ? 

Hou onze insta in de gaten voor de volgende datum!

QueerHouse

Vier keer per jaar hebben we op vrijdagavond QueerHouse bij Shine. Iedereen die zich identificeert als queer (of questioning) is hier welkom. Een avond waarin we elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen of gezellig een spelletje spelen.

In 2024 houden we Queerhouse op:

  • 22 maart
  • 10 mei
  • 13 september
  • 15 november

van 19.00-21.00u

PurpleParty

De tweede vrijdag van december is het Paarse Vrijdag. Een dag om je solidariteit te tonen aan lhbtqi+ers door paarse kleding te dragen. Op die vrijdagavond houden wij de PurpleParty: een feest mét dj waar iedereen tot en met 21 jaar welkom is. Vergeet natuurlijk niet iets paars te dragen!

In 2024 vieren we PurpleParty op 13 december.

Jongerenadviesraad

Wij vinden het belangrijk dat de stem van jongeren gehoord wordt in de Houtense politiek. Daarom zijn we samen met de gemeente Jong Houten gestart: een plek waar de stem van jongeren gehoord wordt en er ook echt iets met hun ideeën, input en advies gedaan wordt.

Wil je meer weten of aansluiten? Neem contact op via jonghouten@outlook.com

Eindvoorstelling

Elk jaar spelen we aan het einde van het seizoen een multidisciplinaire voorstelling. Alle leerlingen van Shine doen hieraan mee en spelen twee avonden in theater Aan de Slinger. De voorstelling gaat altijd over ons jaarthema en is een fantastische afsluiting van het seizoen. Iedereen is welkom om te komen kijken!

De eindvoorstelling 2024 vindt plaats op zaterdag 8 juni om 16.30u en 20.00u in theater Aan de Slinger. Tickets koop je via www.aandeslinger.nl.

I need somebuddy

Er zijn van die momenten dat je even iemand nodig hebt die met je meedenkt, naar je luistert of je kan helpen een keuze te maken. Shine biedt de mogelijkheid om een tijdje met een Buddy op te trekken. Hoe vaak, waar en wanneer je afspreekt ligt helemaal aan wat jij nodig hebt. Heb jij behoefte aan een Buddy? Neem contact met ons op en we kijken samen wat er mogelijk is.