SHINE Lessen

Bij SHINE houden we van creativiteit en we willen je uit dagen jezelf te ontwikkelen. Je kunt bij SHINE terecht voor verschillende podiumkunsten. Check hieronder wat er allemaal te doen is bij SHINE. Wil je eerst een keer kijken en proberen? Geef je op voor een gratis proefles!
SHINE lessen zijn elke week met uitzondering van de schoolvakanties en feestdagen. Kijk hier voor een overzicht van alle feestdagen en vakanties.

Feminine

Feminine is gebaseerd op dansstijlen vogue, waacking en hip hop, die gecombineerd worden tot een vrouwelijke dans. In deze lessen wordt naast choreografie ook gewerkt met oefeningen die je leren jezelf op een overtuigende manier te presenteren.

Hip Hop

Leer nieuwe moves en tricks op een stevige beat. In het eerste deel van het jaar leer je met de groep choreografieën aan. In het tweede deel van het jaar werk je toe naar een aantal choreografieën voor de voorstelling in Theater Aan de Slinger.

Modern

Moderne dans is gebaseerd op de alledaagse, natuurlijke bewegingen. Zeer geschikt dus ook voor kinderen. Het is een dans vorm waarin je veel gevoelens in kwijt kan. Improvisatie komt ook terug in de lessen waar je eigen creativiteit wordt uitgedaagd.

Show Off [Selectiegroep]

Show-Off is de dans selectiegroep van SHINE. Voor deze groep moet je al wat danservaring hebben en kan je alleen aan deelnemen als je door de autitie heen bent. Je leert veel verschillende dansstijlen zoals danstheater, Modern en meerdere stijlen van Hiphop.

Theater

Bij de theaterlessen van SHINE leer je acteren. Je gebruikt je fantasie om samen met anderen mooie scenes te maken. De ene keer  speel je iemand die heel boos is, dan weer iemand die heel bang is. Je gaat aan de slag met improvisaties en gebruikt hiervoor attributen en kostuums.

Theater Plus Klas

De Theater Plus Klas is een groep waarvoor je eerst auditie moet doen. Tijdens deze les ga je niet alleen aan de gang met het spelen van theater; aan de hand van projecten zul je ook theater gaan maken. Theater Plus Klas is elke maandag van 18-21u.

Zang

Zingen, componeren, tekstschrijven, arrangeren, performance.   Iedere stem is uniek en vertelt zijn eigen verhaal op zijn eigen manier. Veel mensen willen hun stem veranderen in die van hun idool. Wil jij liever het unieke van jouw eigen stem ontdekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Theaterkoor

Theaterkoor lijkt op zangles maar is toch een beetje anders. In deze les combineren we zang met dans en theater. We werken met musical, film en popmuziek. Zingen, componeren, tekstschrijven, arrangeren, performance. Iedere stem is uniek en vertelt zijn eigen verhaal op zijn eigen manier.