Wie zijn Shine?

Medewerkers

Judith Haring

Madelein heeft theaterwetenschappen gestudeerd in Utrecht en werkte de afgelopen dertien jaar aan allerlei verschillende maatschappelijke projecten voor, door en met jongeren. Deze ervaring zet zij nu in bij Shine. Ze stuurt met veel enthousiasme de organisatie aan, leidt en bedenkt verschillende projecten en is het eerste aanspreekpunt voor ouders, jongeren en samenwerkingspartners. 

Manon Poort

Manon is afgestudeerd als theaterdocent en theatermaker aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ze geeft theaterles aan de Theater Plus Klas. Manon werkt met veel plezier aan projecten als de Wijkvoorstelling en de SHINE eindvoorstelling! Naast het toffe werk bij SHINE speelt Manon zelf ook in haar eigen theatercollectief. Manon werkt 18 uur per week voor SHINE.

Tushar Changoer

Tushar geeft de Hip Hop en de  Show-Off lessen. Heeft dansopleiding gehad bij Lucia Marthas.

Tushar is docent met een passie voor choreografie. Hij werkt hard met de dansers en dat is terug te zien in de optredens van de Show Off.

Daarnaast werkt Tushar 16 uur per week aan projecten bij SHINE zoals de SHINE eindvoorstelling en het Jongerenpanel.

 

Docenten

Nilüfer Özkara

Nilufer geeft lessen Feminine. Zij studeert op dit moment tandheelkunde aan de ACTA in Amsterdam. Daarnaast heeft zij een grote passie voor dansen. In het verleden heeft zij ook veel danswedtrijden gedaan. Nu verzorgt Nilufer met heel veel plezier de Feminine lessen bij SHINE.

Jordy Roeten

Jordy Roeten is afgestudeerd als theaterdocent & Theatermaker aan de HKU. Daarnaast is Jordy onze Theaterdocent! Hij doet niets liever dan samen met jongeren het theater ontdekken.

Meren Verhaegh

Meren Verhaegh geeft de zanglessen en theaterkoorlessen. Zij studeerde in 2017 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, richting Muziektheater. In 2019 behaalde ze hier tevens haar Master diploma. Naast haar uitvoerende werkzamheden is Meren al zo’n zeven jaar actief als zang-en speldocent bij verschillende verenigingen en zomerkampen. Ook geeft ze privézanglessen en levert al een aantal jaar studenten af aan verschillende beroepsopleidingen.

Stagiairs

Jesse & Karlijn

Jesse & Karlijn zijn twee top stagiairs met een leuke energie. Houden ervan om zich in te zetten voor jongeren en maken er elke week een feestje van bij SHINE TIME!