Wie zijn Shine?

Medewerkers

Judith Haring

Judith is afgestudeerd op Pedagogiek en heeft voor ze bij SHINE kwam werken een tijd in de Jeugdzorg gewerkt. Nu stuurt zij met veel enthousiasme de organisatie aan en werkt aan lopende projecten en bedenkt met het team nieuwe projecten. Judith werkt 18 uur voor SHINE

Manon

Manon is afgestudeerd als theaterdocent en theatermaker aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ze geeft theaterles aan de Theater Plus Klas. Manon werkt met veel plezier aan projecten als de Wijkvoorstelling en de SHINE eindvoorstelling! Naast het toffe werk bij SHINE speelt Manon zelf ook in haar eigen theatercollectief. Manon werkt 18 uur per week voor SHINE.

Tushar

Tushar geeft de Hip Hop en de  Show-Off lessen. Heeft dansopleiding gehad bij Lucia Marthas. Tushar is docent met een passie voor choreografie. Hij werkt hard met de dansers en dat is terug te zien in de optredens van de Show Off. Daarnaast werkt Tushar 16 uur per week aan projecten bij SHINE zoals de SHINE eindvoorstelling en het Jongerenpanel.  

Oprichtster

Mirjam

Mirjam is de oprichtster van SHINE en heeft met al haar passie en liefde SHINE opgebouwd. Eind 2016 heeft zij na 10 jaar SHINE verlaten om aan een nieuw avontuur te beginnen. Hier lees je wat Mirjam tegenwoordig doet.

Docenten

Nilufer

Nilufer geeft lessen Feminine. Zij studeert op dit moment tandheelkunde aan de ACTA in Amsterdam. Daarnaast heeft zij een grote passie voor dansen. In het verleden heeft zij ook veel danswedtrijden gedaan. Nu verzorgt Nilufer met heel veel plezier de Feminine lessen bij SHINE.

Jordy Roeten

Jordy Roeten is afgestudeerd als theaterdocent & Theatermaker aan de HKU. Daarnaast is Jordy onze Theaterdocent! Hij doet niets liever dan samen met jongeren het theater ontdekken.

Pearl Jozefzoon

Pearl is landelijk vooral bekend geworden door haar deelname aan The Voice. Ze werd in deze eerste editie tweede. Naast zelf zingen en acteren geeft Pearl al jaren zangles. Pearl volgde haar opleiding Muziektheater op het Fontys Conservatorium in Tilburg. Ze geeft bij SHINE de zanglessen.

Leonie Westerhuis

Leonie is afgestudeerd aan het Albeda Dans College in Rotterdam. Ze studeert op dit moment in Amsterdam, de opleiding Social Work. Leonie geeft met heel veel plezier moderne danslessen bij SHINE.Ze heeft een goede balans tussen gezelligheid en professioneel lesgeven en ze werkt veel aan inlevingsvermogen in de danslessen.

Stagiairs

Sanne

Sanne volgde haar eerste danslessen bij SHINE. Ze ontwikkelde hier haar grote passie voor dans en ze is gaan studeren aan De Dansopleiding in Utrecht. Sanne geeft de afgelopen jaren Femininelessen gegeven bij SHINE. Dit seizoen zal zij als stagiaire bij SHINE werken.