Wie zijn Shine?

Medewerkers

Judith

Judith is afgestudeerd op Pedagogiek en heeft voor ze bij SHINE kwam werken een tijd in de Jeugdzorg gewerkt. Nu stuurt zij met veel enthousiasme de organisatie aan en werkt aan lopende projecten en bedenkt met het team nieuwe projecten. Judith werkt 18 uur voor SHINE

Manon

Manon is afgestudeerd als theaterdocent en theatermaker aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ze geeft theaterles en werkt met veel plezier aan projecten als de Wijkmusical en de SHINE eindvoorstelling! Naast het toffe werk bij SHINE speelt Manon zelf ook in haar eigen theatercollectief. Manon werkt 18 uur per week voor SHINE.

Tushar

Tushar geeft de Hip Hop en de  Show-Off lessen. Heeft dansopleiding gehad bij Lucia Marthas. Tushar is docent met een passie voor choreografie. Hij werkt hard met de dansers en dat is terug te zien in de optredens van de Show Off. Daarnaast werkt Tushar 16 uur per week aan projecten bij SHINE zoals de SHINE eindvoorstelling en het Jongerenpanel.  

Jordy

Jordy Roeten is afgestudeerd als theaterdocent & Theatermaker aan de HKU. Tijdens het zwangerschaps verlof van Manon (sept-dec 2018) zal Jordy haar werkzaamheden over nemen zoals de Wijkmusical, Cola Time en het schrijven van de Eindvoorstelling. Daarnaast is Jordy onze Theaterdocent! Hij doet niets liever dan samen met jongeren het theater ontdekken.

Oprichtster

Mirjam

Mirjam is de oprichtster van SHINE en heeft met al haar passie en liefde SHINE opgebouwd. Eind 2016 heeft zij na 10 jaar SHINE verlaten om aan een nieuw avontuur te beginnen. Hier lees je wat Mirjam tegenwoordig doet.

Docenten

Sanne van Woudenberg

Sanne volgde haar eerste danslessen bij SHINE. Ze ontwikkelde hier haar grote passie voor dans en ze is gaan studeren aan De Dansopleiding in Utrecht. Sanne geeft lessen feminine. Naast het lesgeven coördineert Sanne alle optredens die SHINE geeft.

Pearl Jozefzoon

Pearl is landelijk vooral bekend geworden door haar deelname aan The Voice. Ze werd in deze eerste editie tweede. Naast zelf zingen en acteren geeft Pearl al jaren zangles. Pearl volgde haar opleiding Muziektheater op het Fontys Conservatorium in Tilburg. Ze geeft bij SHINE de zanglessen.

Rudolf Doelasan

Rudolf is een gedreven dansdocent met individuele aandacht voor de leerling. Bij SHINE geeft hij Moderne danslessen. Rudolf Doelasan is afgestudeerd aan een MBO en HBO dans opleiding in Arnhem en Amsterdam. Daardoor met vele internationale choreografen mogen werken. Dansen is creëren, mijn technieken en mijn creaties deel ik graag met anderen waardoor ook zij groeien in hun eigen individuele creativiteit. Met een goede basis in technieken en onze individuele creativiteit wil ik de moderne dans naar een nieuw level brengen!

Stagiairs

Lotte

Lotte is 19 jaar. Ze studeert Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam, tweedejaars. Dit jaar loopt ze stage bij SHINE. Vroeger danste ze ook altijd, kan piano spelen en creatief bezig zijn vind ze heel leuk.

Elizabeth

Elizabeth is 22 jaar oud en volgt het tweede jaar van de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze vindt het leuk om keyboard te spelen en muziek te luisteren.