Zang

''Iedere stem is uniek en vertelt zijn eigen verhaal''

Zang

''Iedere stem is uniek en vertelt zijn eigen verhaal''

Zang

Zingen, componeren, tekstschrijven, arrangeren, performance.   Iedere stem is uniek en vertelt zijn eigen verhaal op zijn eigen manier. Veel mensen willen hun stem veranderen in die van hun idool. Wil jij liever het unieke van jouw eigen stem ontdekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In de les zoeken we naar de kracht van jouw stem. We werken aan zangtechniek en performance, en zingen zowel solo als met de groep. In de eindvoorstelling van SHINE sta je met de hele groep, vol overtuiging, nummers te zingen voor een enthousiast publiek.
Bij de lessen Zang werk je dus mee aan de eindvoorstelling van SHINE. De voorstelling gaat altijd over een maatschappelijk thema dat tijdens verschillende activiteiten van SHINE centraal staat. Als leerling van SHINE leer je niet alleen dansen maar dagen we je ook uit om na te denken over thema’s als pesten, groepsdruk, gezonde voeding, alcohol en armoede.
De zanglessen worden verzorgd door Pearl Jozefzoon. Pearl heeft veel ervaring als zangeres, zangdocent en was te zien in verschillende TV-programma en musicals.

Zang 1

Zang 2

van 20.00 tot 21.00
de Slinger 2, Houten
van 21.00 tot 22.00
de Slinger 2, Houten