Theaterkoor

''Iedere stem is uniek en vertelt zijn eigen verhaal''

Theaterkoor

''Iedere stem is uniek en vertelt zijn eigen verhaal''

Theaterkoor

Theaterkoor lijkt op zangles maar is toch een beetje anders. In deze les combineren we zang met dans en theater. We werken met musical, film en popmuziek. Zingen, componeren, tekstschrijven, arrangeren, performance. Iedere stem is uniek en vertelt zijn eigen verhaal op zijn eigen manier. Veel mensen willen hun stem veranderen in die van hun idool. Wil jij liever het unieke van jouw eigen stem ontdekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In de les zoeken we naar de kracht van jouw stem. We werken aan zangtechniek en performance, en zingen zowel solo als met de groep. In de eindvoorstelling van SHINE sta je met de hele groep, vol overtuiging, nummers te zingen voor een enthousiast publiek.
Bij de lessen Theaterkoor werk je dus mee aan de eindvoorstelling van SHINE. De voorstelling gaat altijd over een maatschappelijk thema dat tijdens verschillende activiteiten van SHINE centraal staat. Als leerling van SHINE leer je niet alleen dansen maar dagen we je ook uit om na te denken over thema’s als pesten, groepsdruk, gezonde voeding, alcohol en armoede.
Meren Verhaegh studeerde in 2017 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, richting Muziektheater. In 2019 behaalde ze hier tevens haar Master diploma. Naast haar uitvoerende werkzamheden is Meren al zo’n zeven jaar actief als zang-en speldocent bij verschillende verenigingen en zomerkampen. Ook geeft ze privézanglessen en levert al een aantal jaar studenten af aan verschillende beroepsopleidingen.

Theaterkoor

van 18.00 tot 19.00
de Slinger 2, Houten