Theater

''speel de sterren van de hemel ''

Theater

''speel de sterren van de hemel''

Theater

Bij de theaterlessen van SHINE leer je toneelspelen. Je gebruikt je fantasie om samen met anderen mooie scenes te maken. Wat maakt een scene nou mooi of spannend om naar te kijken? Je leert ook om te spelen met verschillende emoties. De ene keer speel je een oude chagrijnige man, dan weer een verlegen meisje. Dit alles leer je door aan de slag te gaan met theateroefeningen zoals improvisaties. Hiervoor gebruiken we vaak attributen en kostuums. Door toneel te spelen ontwikkel je naast het spelplezier, ook je zelfvertrouwen. Samen met anderen speel je de sterren van de hemel.
Bij de lessen Theater 1,2 en 3 werk je mee aan de eindvoorstelling van SHINE. De voorstelling gaat altijd over een maatschappelijk thema dat tijdens verschillende activiteiten van SHINE centraal staat. Als leerling van SHINE leer je niet alleen om toneel te spelen, maar dagen we je ook uit om na te denken over thema’s als pesten, groepsdruk, gezonde voeding, alcohol of armoede.
De Theater Kids lessen zijn voor kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8 van de basisschool. Je maakt ook een kleine eindvoorstelling die je zal laten zien aan je ouders, ooms, tantes en iedereen die dat wilt. Kom een keer een gratis proefles doen om te zien of je het leuk lijkt. Je bent altijd welkom!
Theater Kids en Theater 1,2 en 3 worden gegeven door Jordy.  Hij is ontzettend actief in de theaterwereld en maakt onder andere voorstellingen met zijn eigen theatergezelschap Matrose. Hij woont in Utrecht en heeft zijn opleiding bij de HKU gedaan.

Theater voor Kids

Theater 1

van 17.45 tot 18.45
de Slinger 2, Houten
van 18.45 tot 19.45
de Slinger 2, Houten

Theater 2

Theater 3

van 19.45 tot 20.45
de Slinger 2, Houten
van 20.45 tot 21.45
de Slinger 2, Houten