Modern

''Je kan je gevoel er in kwijt''

Modern

''Je kan er je gevoel in kwijt''

Modern

Moderne dans is gebaseerd op de alledaagse, natuurlijke bewegingen. Het is een dans vorm waarin je veel gevoelens in kwijt kan. Improvisatie komt ook terug in de lessen waar je eigen creativiteit wordt uitgedaagd. Moderne dans stimuleert het lichaamsbewustzijn. De les start met oefeningen en daarna met een choreografie. We gebruiken vaak herkenbare nummers van deze tijd.
Bij de lessen Modern werk je mee aan de eindvoorstelling van SHINE. De voorstelling gaat altijd over een maatschappelijk thema dat tijdens verschillende activiteiten van SHINE centraal staat. Als leerling van SHINE leer je niet alleen dansen maar dagen we je ook uit om na te denken over thema’s als pesten, groepsdruk, gezonde voeding, alcohol en armoede.
De Moderne Dans lessen worden bij SHINE gegeven door Leonie. Zij is afgestudeerd aan het Albeda Dans College in Rotterdam. Ze gaat nog verder studeren in Amsterdam en de opleiding Social Work doen. Hiernaast geeft Leonie met heel veel plezier les bij SHINE. Ze heeft een goede balans tussen gezelligheid en professioneel lesgeven en ze werkt veel aan inlevingsvermogen in de danslessen.

Modern 1

Modern 2

van 17:00 tot 18:00
de Slinger 2, Houten
van 18:00 tot 19:00
de Slinger 2, Houten