Modern

''Je kan je gevoel er in kwijt''

Modern

''Je kan er je gevoel in kwijt''

Modern

Moderne dans is gebaseerd op de alledaagse, natuurlijke bewegingen. Het is een dans vorm waarin je veel gevoelens in kwijt kan. Improvisatie komt ook terug in de lessen waar je eigen creativiteit wordt uitgedaagd. Moderne dans stimuleert het lichaamsbewustzijn. De les start met oefeningen en daarna met een choreografie. We gebruiken vaak herkenbare nummers van deze tijd.
Bij de lessen Modern werk je mee aan de eindvoorstelling van SHINE. De voorstelling gaat altijd over een maatschappelijk thema dat tijdens verschillende activiteiten van SHINE centraal staat. Als leerling van SHINE leer je niet alleen dansen maar dagen we je ook uit om na te denken over thema’s als pesten, groepsdruk, gezonde voeding, alcohol en armoede.
Modern wordt gegeven door Nilüfer. Zij studeert op dit moment tandheelkunde aan de ACTA in Amsterdam. Daarnaast heeft ze een grote passie voor dansen. In het verleden heeft zij ook veel danswedstrijden gedaan. Nu verzorgt Nilüfer met heel veel plezier de Modern lessen bij SHINE.

Modern

van 18:00 tot 19.00
de Slinger 2, Houten