Modern

''Je kan er je gevoel in kwijt''

Modern

''Je kan je gevoel er in kwijt''

Modern

Moderne dans is gebaseerd op de alledaagse, natuurlijke bewegingen. Het is een dans vorm waarin je veel gevoelens in kwijt kan. Improvisatie komt ook terug in de lessen waar je eigen creativiteit wordt uitgedaagd. Moderne dans stimuleert het lichaamsbewustzijn. De les start met oefeningen en daarna met een choreografie. We gebruiken vaak herkenbare nummers van deze tijd.
Bij de lessen Modern werk je mee aan de eindvoorstelling van SHINE. De voorstelling gaat altijd over een maatschappelijk thema dat tijdens verschillende activiteiten van SHINE centraal staat. Als leerling van SHINE leer je niet alleen dansen maar dagen we je ook uit om na te denken over thema’s als pesten, groepsdruk, gezonde voeding, alcohol en armoede.
De Moderne Dans lessen worden bij SHINE gegeven door Sietske. Zij heeft Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gestudeerd en werkt op dit moment bij Next Move sportministries. Met haar manier van lesgeven voegt ze wat toe in het leven van de tieners. Haar danslessen bevatten naast choreo veel oefeningen waarbij ze tieners leert authentiek, moedig en kwetsbaar te zijn. Ook heeft Sietske haar eigen bedrijf Dansjewel.

Modern 1

van 16:45 tot 17:45
de Slinger 2, Houten