Feminine

''Leer jezelf op een overtuigende manier te presenteren''

Feminine

Feminine is gebaseerd op dansstijlen vogue, waacking en hip hop die gecombineerd worden tot een vrouwelijke dans. In deze lessen wordt naast choreografie ook gewerkt met oefeningen die je leren jezelf op een overtuigende manier te presenteren. De les begint met een stevige warming-up die ook een beetje krachttraining bevat en wordt afgesloten met een rustige cooling down.
Bij de lessen Feminine werk je mee aan de eindvoorstelling van SHINE. De voorstelling gaat altijd over een maatschappelijk thema dat tijdens verschillende activiteiten van SHINE centraal staat. Als leerling van SHINE leer je niet alleen dansen maar dagen we je ook uit om na te denken over thema’s als pesten, groepsdruk, gezonde voeding, alcohol en armoede.
Feminine wordt gegeven door Nilufer. Zij studeert op dit moment tandheelkunde aan de ACTA in Amsterdam. Daarnaast heeft ze een grote passie voor dansen. In het verleden heeft zij ook veel danswedstrijden gedaan. Nu verzorgt Nilufer met heel veel plezier de Feminine lessen bij SHINE.

Feminine 1

Feminine 2

(momenteel een wachtlijst)
de Slinger 2, Houten
van 19:00 tot 20:00
de Slinger 2, Houten