Wie zijn Shine?

Medewerkers

Judith

Judith is afgestudeerd op Pedagogiek en heeft voor ze bij SHINE kwam werken een tijd in de Jeugdzorg gewerkt. Nu stuurt zij met veel enthousiasme de organisatie aan en werkt aan lopende projecten en bedenkt met het team nieuwe projecten. Judith werkt 18 uur voor SHINE

Manon

Manon is afgestudeerd als theaterdocent en theatermaker aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ze geeft theaterles en werkt met veel plezier aan projecten als de Wijkmusical en de SHINE eindvoorstelling! Naast het toffe werk bij SHINE speelt Manon zelf ook in haar eigen theatercollectief. Manon werkt 18 uur per week voor SHINE.

Tushar

Tushar geeft de Hip Hop en de  Show-Off lessen. Heeft dansopleiding gehad bij Lucia Marthas. Tushar is docent met een passie voor choreografie. Hij werkt hard met de dansers en dat is terug te zien in de optredens van de Show Off. Daarnaast werkt Tushar 16 uur per week aan projecten bij SHINE zoals de SHINE eindvoorstelling en het Jongerenpanel.  

Oprichtster

Mirjam

Mirjam is de oprichtster van SHINE en heeft met al haar passie en liefde SHINE opgebouwd. Eind 2016 heeft zij na 10 jaar SHINE verlaten om aan een nieuw avontuur te beginnen. Hier lees je wat Mirjam tegenwoordig doet.

Docenten

Jelle

Jelle geeft de Theater lessen bij SHINE. Hij is ontzettend actief in de theaterwereld. Maakt voorstellingen en reist het land door om van zijn passie zijn beroep te maken en dat lukt hem goed. Hij woont in Utrecht en heeft zijn opleiding bij Artez gedaan.

Sanne

Sanne volgde haar eerste danslessen bij SHINE. Ze ontwikkelde hier haar grote passie voor dans en ze is gaan studeren aan De Dansopleiding in Utrecht. Sanne geeft lessen feminine. Naast het lesgeven coördineert Sanne alle optredens die SHINE geeft.

Pearl

Pearl is landelijk vooral bekend geworden door haar deelname aan The Voice. Ze werd in deze eerste editie tweede. Naast zelf zingen en acteren geeft Pearl al jaren zangles. Pearl volgde haar opleiding Muziektheater op het Fontys Conservatorium in Tilburg. Ze geeft bij SHINE de zanglessen.

Rebecca

Rebecca is een gedreven dansdocent met individuele aandacht voor de leerling. Belangrijk vindt zij de ontwikkeling van identiteit. Voorop staat plezier, genieten van de muziek en durven jezelf te laten zien. Rebecca studeert aan de opleiding Docent Dans aan de Hoge School voor de Kunsten, Academie voor Theater en Dans.

Stagiairs

Jasmijn

Jasmijn zit in het tweede jaar van haar studie sociaal pedagogische hulpverlening en werkt graag samen met jongeren. Ze is stagiair bij SHINE en heeft in haar jongere jaren zelf ook gedanst bij SHINE. Haar hobby’s zijn: dansen, kickboksen en tekenen.

Joanne

Joanne is 20 jaar en studeert eerstejaars, Sociaal Pedagogische hulpverlening op de HvA. Joanne vindt het leuk om met jongeren te werken. Verder doet ze veel aan schilderen, tekenen en muziek maken. Joanne loopt elke woensdag stage bij SHINE en is te vinden bij Cola Time.

Julia

Julia is 21 jaar en studeert Sociaal Pedagogische hulpverlening op de HvA (1e jaars). Julia doet al twaalf jaar toneel en zal ook bij SHINE hierin haar steentje bijdragen. Elke woensdag is zij bij SHINE te vinden bij Cola-Time. Haar interesses verder zijn: Hockey (keeper), muziek, zeilen en reizen.